7 veiling plugins voor WordPress (2019)

7 veiling plugins voor WordPress (2019)

Ben je op zoek naar de beste veiling plugins voor WordPress? Met de juiste plugin kun je je WordPress website omtoveren in een geldmachine! Of je nu een kleine veiling website wil bouwen of de volgende eBay, met deze 7 veiling plugins voor WordPress kun je ongetwijfeld uit de voeten.

Veiling plugins voor WordPress

#1. YITH WooCommerce Auctions

YITH WooCommerce Auctions is een met een breed scala aan features waar eBay nog jaloers op zou zijn! Je kunt niet alleen veilingen opzetten met je eigen product catalogus, maar ook affiliate verkopers de mogelijkheid bieden om producten aan je online veilinghuis toe te voegen. Jij kunt dan een percentage van de verkoopprijs ontvangen als een product verkocht wordt. Het is overigens ook mogelijk om een “Buy Now” knop aan een product toe te voegen.

Meer info

#2. WP Auctions

WP Auctions is een compleet veiling programma dat je heel eenvoudig aan elke WordPress website kunt toevoegen. Na het activeren en configureren kun je direct beginnen met producten toevoegen. En wat betreft het soort producten dat je kunt veilen met WP Auctions? Daar zitten nauwelijks beperkingen aan. Van auto’s en motoren tot vastgoed en van antiek tot taxidermie, het is allemaal mogelijk!

Meer info

#3. Ultimate WordPress Auction

De Ultimate WordPress Auction plugin is een zeer gebruiksvriendelijke tool voor degenen die een eigen online veilinghuis willen opzetten, maar geen programmeerkennis hebben. Zodra je de plugin geactiveerd hebt kun je direct items toevoegen waar mensen op kunnen bieden, inclusief een gedetailleerde omschrijving en tot 4 afbeeldingen met de gratis versie. Ook voor kopers is de interface eenvoudig te begrijpen. Ze kunnen bieden met o.a. creditcard en PayPal, en meldingen inschakelen zodat ze direct bericht krijgen als ze overboden worden.

Meer info

#4. WooCommerce Simple Auctions

Wat voor producten je ook wil aanbieden, met WooCommerce Simple Auctions heb je binnen een half uur een online veilinghuis van je WordPress site gemaakt. De plugin biedt talloze features die het een echte concurrent van eBay maken. Je kunt prijsverhogingen per bod, starttijden en eindtijden instellen. Potentiele kopers kunnen zich registreren door hun betaalgegevens in te voeren. Wanneer iemand de veiling wint wordt de betaling automatisch verwerkt, waarna jij het product kunt versturen. Simpeler wordt het niet!

Meer info

#5. WordPress Automatic Plugin

De eerdergenoemde plugins bieden je de mogelijkheid om veilingen ‘from scratch’ op te zetten. Nu vraag je je misschien af: is er ook een manier om de veilingen die je al op eBay hebt aangemaakt, tevens op je WordPress site te zetten? Het antwoord is ja! De WordPress Automatic Plugin biedt je de mogelijkheid om allerlei zaken van eBay (en social media) te importeren. Na het installeren van de plugin kun je inloggen met je eBay inloggegevens. Daarna kun je je actieve eBay veilingen aan een pagina op je website linken. De plugin updatet in real time. Dus wanneer je een nieuwe veiling aan je eBay profiel toevoegt, verschijnt deze automatisch op je website.

Meer info

#6. Auction Nudge

Wil je meer aan je website toevoegen dan alleen je eBay items? Dan is Auction Nudge de ideale plugin. Je kunt namelijk je volledige eBay profiel aan je WordPress website toevoegen. Dat is met name handig als je al een respectabele eBay account met een goede feedback score hebt. Als een bezoeker op je site terecht komt, ziet hij/zij de producten die je momenteel verkoopt, je account op eBay, en je recensies als verkoper.

Meer info

#7. WordPress WooCommerce Marketplace Auction Plugin

WordPress WooCommerce Marketplace Auction Plugin is een plugin waarmee je 4 verschillende soorten veilingen kunt creëren: Standard, Incremental, Automatic en Reserve. Admins kunnen mensen toevoegen die producten mogen aanbieden. Aan de gebruikerskant zitten ook allerlei handige functies. Zo kunnen kopers instellen dat ze automatisch bieden als ze overboden worden. Ze kunnen ook automatische e-mails laten verzenden wanneer ze overboden worden of wanneer een veiling die ze volgen wordt beëindigd.

Meer info

 

Toch niet gevonden wat je zoekt in onze lijst veiling plugins voor WordPress? Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een compleet veiling thema, zoals Responsive WordPress Auction, een veiling thema voor WordPress

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.