5 premium WordPress thema’s voor financiële websites

5 premium WordPress thema’s voor financiële websites

In dit artikel bespreken we 5 geweldige premium WordPress thema’s die speciaal zijn ontwikkeld voor accountants, financieel adviseurs, consultants, management firma’s en andere financiële websites.

Premium WordPress thema’s voor financiële websites

#1. Leader ($59)

financiële websites

Leader is een krachtig en veelzijdig WordPress thema voor zakelijke of financiële websites. Je krijgt een breed scala aan homepagina designs om uit te kiezen, maar je kunt elk design net zo veel aanpassen als je zelf wilt! Er zijn veel verschillende stijlen op het gebied van headers, navigatie menu’s, blogpagina’s en meer. Er zitten ook een paar leuke freebies bij het thema, waaronder de premium drag & drop builder Visual Composer en de Slider Revolution plugin.

Meer info

#2. Enterprise ($58)

financiële websites

Enterprise biedt werkelijk alles dat je maar nodig kunt hebben voor zakelijke en financiële websites. Denk bijvoorbeeld aan pagina’s voor diensten, teamleden, partners en ondersteuning. Er is ook een aparte sectie voor het toevoegen van je eigen kennisbank, zodat je alle veelgestelde vragen van je klanten direct kunt beantwoorden. Het is tevens mogelijk om geanimeerde statistieken met grafieken en tabellen toe te voegen.

Meer info

#3. Firstrise ($59)

financiële websites

Firstrise is een ideaal WordPress thema voor financiële websites zoals die van accountants en consultants. Het thema biedt een aantal kant-en-klare layouts, maar bevat tevens de premium Visual Composer plugin als je je eigen layout wil samenstellen. Als de vele handige features zoals parallax achtergrond ondersteuning, een custom Google Map en Google Fonts je nog niet overtuigd hebben: FirstRise is ook nog eens WooCommerce-ready!

Meer info

#4. Potenza ($39)

financiële websites

Potenza is een modern WordPress thema dat ideaal is voor financieel adviseurs, taxateurs, accountants en consultants. Je hoeft niet eens te kunnen programmeren, want de homepage layout heeft een widgetized drag & drop builder; je hoeft alleen maar de content widgets in te vullen en ze naar de gewenste plek te slepen. Potenza biedt tevens enkele custom widgets voor social sharing en content discovery.

Meer info

#5. Rare ($59)

financiële websites

Rare is een flexibel WordPress thema met tientallen content elementen, die je dankzij de drag & drop interface alleen maar naar de gewenste plek hoeft te slepen. Je krijgt allemaal handige plugins bij het thema, waaronder Slider Revolution, Contact Form 7 en WPML. Het thema biedt WordPress Multisite ondersteuning. Bovendien kan Rare ook gebruikt worden voor het opzetten van je eigen WooCommerce webshop!

Meer info

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.