4 onmisbare BuddyPress plugins

4 onmisbare BuddyPress plugins

Er is een breed scala aan BuddyPress plugins verkrijgbaar, die de functionaliteit van BuddyPress nog verder uitbreiden. Welke plugins je nodig hebt is natuurlijk afhankelijk van het soort community dat je wil opzetten. We hebben 4 onmisbare plugins op een rijtje gezet die vrijwel iedereen zullen aanspreken.

Dit zijn 4 van de beste BuddyPress plugins

BuddyBoss Wall

buddyboss wall

BuddyBoss Wall voegt een Facebook-achtige wall aan je BuddyPress site toe. Die stelt gebruikers in staat om berichten toe te voegen en de berichten van hun vrienden te liken en erop te reageren. BuddyBoss Wall voegt tevens een newsfeed toe van alles dat er gaande is in de vriendenlijst van een gebruiker. En net zoals op Facebook zijn er ook vele privacy opties.

Meer informatie

BuddyPress Docs

buddypress docs

BuddyPress Docs is een plugin die gericht is op een omgeving waarin je samen aan documenten kunt werken. Zie het maar als een soort Wikipedia, maar dan op een kleinere schaal. Je kunt tags aan de documenten toevoegen en je hebt de keuze uit verschillende privacy niveaus. De mogelijkheid om andere gebruikers een bijdrage te laten leveren is een mooie toevoeging aan je community.

Meer informatie

BuddyPress Member Types

buddypress member types

Als je veel geregistreerde gebruikers hebt en onderscheid wilt maken tussen verschillende rollen, dan is BuddyPress Member Types ideaal. Met deze premium plugin kun je de leden in Member Types verdelen zonder dat je ook maar één regel code hoeft te schrijven, en op basis van het Member Type een custom registratieprocedure creëren.

Meer informatie

WangGuard
wangguard

Een standaard BuddyPress-powered website heeft geen ingebouwde spamfilter. Gelukkig kun je de WangGuard plugin gebruiken. Dit is één van de beste BuddyPress plugins om ongewenste registraties, spammers en sploggers tegen te houden. De plugin is helemaal gratis te gebruiken als je minder dan 5.000 dagelijkse registraties hebt of minder dan $200 per maand verdiend. Zodra je daar overheen gaat, kun je de premium versie aanschaffen.

Meer informatie

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.