4 geweldige social networking thema’s voor WordPress

4 geweldige social networking thema’s voor WordPress

Social networking is tegenwoordig van essentieel belang; er is vrijwel geen enkele website meer die zonder social media integratie kan. Voor website eigenaars die hun eigen social media networking site willen opstarten, hebben we 4 geweldige social networking thema’s voor WordPress uitgezocht.

SocialChef WordPress thema

SocialChef - Social Recipe WordPress Theme

Het SocialChef WordPress thema zit boordevol fantastische features en mogelijkheden voor je social networking project. Het is een responsive, SEO-vriendelijk thema met een geavanceerde zoekfunctie, RTL support en 12 voor gedefinieerde kleurschema’s. Zoals de naam al suggereert is SocialChef zeer geschikt voor voedsel-gerelateerde social networking sites, maar laat je vooral niet weerhouden om dit thema voor een andere niche te gebruiken; de mogelijkheden zijn eindeloos!

Demo bekijken

Community Junction WordPress thema

CommunityJunction - BuddyPress Theme

Community Junction is vooralsnog het enige social networking thema voor WordPress dat zowel de bbPress als BuddyPress plugin ondersteund. Het thema is grafisch gezien erg aantrekkelijk en voldoet aan alle technische eisen voor grote websites, inclusief extra ondersteuning voor core scripting, WPMU, WooCommerce en cross-browsing. Met de registratie functie kun je eenvoudig je eigen gemeenschap van leden creëren.

Demo bekijken

Kudos WordPress thema

Kudos BuddyPress Theme Social WordPress thema

Kudos is een retina-ready en SEO-vriendelijk social networking thema voor WordPress, met een minimalistisch design en een HDPI display die van je social networking site een grafisch hoogstandje maakt. Kudos is gebouwd met HTML5 en CSS3, 100% responsive en ziet er zelfs op oudere smartphones fantastisch uit. Daarbij krijg je er allerlei handige premium plugins en custom shortcodes bij.

Demo bekijken

Kleo WordPress thema

KLEO – Next level WordPress Social Theme

Kleo is een super flexibel, responsive, SEO-vriendelijk social networking thema voor WordPress dat naast Facebook integratie volop interessante features biedt. Het design overtreft de moderne grafische standaarden en bevat een live customizer, waardoor het aanpassen van de layout een fluitje van een cent is. Kleo ondersteund de laatste versie van WordPress en BuddyPress en alle denkbare browsers.

Demo bekijken

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.