3D Carousel Slider voor WordPress

3D Carousel Slider voor WordPress

Er zijn tal van WordPress plugins verkrijgbaar waarmee je mooie sliders kunt maken. Maar als je op zoek bent naar een wat meer dynamische oplossing, dan is de 3D Carousel Slider WordPress plugin zeker de moeite waard. Deze 100% responsive plugin zorgt ervoor dat je afbeeldingen vanuit een 3D perspectief kunt laten zien.

Over de 3D Carousel Slider WordPress plugin

De 3D Carousel Slider WordPress plugin biedt je de mogelijkheid om gewone afbeeldingen (.jpg of .jpeg) of afbeeldingen met een transparante achtergrond (.png) in een dynamische carousel weer te geven. Ideaal voor wie meteen indruk wil maken op zijn of haar bezoekers! Dankzij OOP code en de nieuwste CSS technieken ben je met deze premium plugin verzekerd van optimale prestaties en flexibele aanpassingsmogelijkheden.

carousel slider

 

Nog meer mogelijkheden

De 3D Carousel Slider WordPress plugin is uitgerust met een krachtige API en een shortcode generator. De roterende sliders zijn voorzien van scroll en drag/swipe functies voor zowel desktop bezoekers als mobiele bezoekers. Wanneer een bezoeker op een van de thumbnails in de slider klikt, kun je ervoor kiezen dat er niets gebeurt, of dat er een nieuwe webpagina geopend wordt (bijvoorbeeld met meer informatie over het betreffende product).

carousel slider

De plugin ondersteund een onbeperkt aantal categorieën, waarvan je het menu aan de slider kunt toevoegen. Het aanpassen van de omschrijving en andere thumbnail instellingen is heel eenvoudig. Het is mogelijk om meerdere versies van een slider op dezelfde pagina weer te geven. Het is ook mogelijk om de x/y radius, de rotatie van de carousel, de afstand van de weerspiegeling en de topologie aan te passen.

carousel slider

Interesse in de Simple 3D Carousel Slider WordPress plugin?

De Simple 3D Carousel Slider WordPress plugin werkt op alle grote browsers en mobiele apparaten zoals iPhones, iPads en Android smartphones. De plugin kost $25 en is verkrijgbaar via CodeCanyon.

Bekijk ook de 5 beste slider thema’s voor 2018!

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.