3 premium BuddyPress thema’s voor 2017

3 premium BuddyPress thema’s voor 2017

Ondanks het feit dat BuddyPress compatible is met vrijwel alle WordPress thema’s (zoals je al kon lezen in onze BuddyPress introductie), zijn er ook speciaal ontwikkelde BuddyPress thema’s verkrijgbaar. Daarmee kun je nog veel meer uit BuddyPress halen. In dit artikel belichten we 3 van de mooiste premium exemplaren voor 2017!

Premium BuddyPress thema’s voor 2017

Boss Theme

Boss Theme
Boss Theme

Boss Theme is een 100% responsive thema dat is ontwikkeld door een team dat zich al jaren specialiseert in BuddyPress. Boss Theme heeft een aantrekkelijk design met een flexibele layout. Dankzij de visuele customizer kan zelfs een beginnende WordPress gebruiker een unieke website creëren, zonder programmeerwerk. Dit BuddyPress thema is SEO ready en bevat handige shortcodes, font icons en kant-en-klare formulieren. Daarbij is Boss Theme volledig geïntegreerd met Paid Memberships Pro.

Meer informatie

Social Learner

Social Learner
Social Learner

Social Learner is een schitterend thema met een 100% responsive design, gebouwd op LearnDash en BuddyPress, en speciaal is ontwikkeld voor educatieve websites. Zo kun je dus social networking en e-learning combineren en een krachtige social learning site creëren! Social Learner integreert naadloos met WooCommerce, waardoor het ook een perfect thema is voor wie bijvoorbeeld online cursussen wil verkopen. Daarbij is Social Learner geoptimaliseerd voor de meest populaire BuddyPress plugins.

Meer informatie

Social MarketPlace

Social Marketplace
Social Marketplace

Social Marketplace is in feite een combinatie van WordPress, WooCommerce, WP Vendor en BuddyPress. Het ideale thema voor wie een eigen online marktplaats wil creëren, waar gebruikers hun eigen webshopje kunnen opzetten en spulletjes kunnen verkopen. Je gebruikers kunnen hun webshop helemaal naar hun eigen wens vormgeven, en jij fungeert als host en beheerder. Dankzij de Visual Composer plugin, een site-wide zoekfunctie met geavanceerde filters, een compleet productbeheer systeem, order tracking, coupon management, een automatische commissie functie en een gebruiksvriendelijk feedback systeem run jij straks de volgende Marktplaats – maar dan beter!

Meer informatie

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.