3 nieuwe sociale netwerk thema’s voor WordPress

3 nieuwe sociale netwerk thema’s voor WordPress

Heb je er altijd al van gedroomd om zelf een sociaal netwerk op te zetten? Met WordPress kan het! In dit artikel bespreken we 3 nieuwe sociale netwerk thema’s voor WordPress.

3 nieuwe sociale netwerk thema’s voor WordPress

#1. Social Learner (vanaf $179)

sociale netwerk thema's

Social Learner is een van de beste sociale netwerk thema’s voor iedereen die een platform voor online cursussen wil opzetten, zoals bijvoorbeeld Skillshare of Udemy. Het thema biedt tal van handige features, zoals badges en punten om een ‘gamified experience’ te creëren. Mensen kunnen je cursussen op hun eigen tempo consumeren, en zien wie er nog meer die specifieke cursus volgt. Social Learner creëert de ideale omgeving om peer-to-peer learning aan te moedigen, of dat nu via privéberichten is of binnen het forum.

Meer info

#2. One Social (vanaf $99)

sociale netwerk thema's

One Social is een minimalistisch, gebruiksvriendelijk community thema met een krachtig admin paneel, dat geschikt is voor een breed scala aan sociale netwerken. Dankzij het simplistische ontwerp heb je alle ruimte om een uniek platform te creëren. Met sociale integratie voor inloggen en aanmelden kan je community snel groeien. One Social biedt tevens WooCommerce ondersteuning en Sitewide search. Ook wat ondersteuning betreft heb je met dit thema niets te klagen; ingesproken video tutorials leiden je stap voor stap door het proces heen.

Meer info

#3. BuddyBoss (vanaf $59)

sociale netwerk thema's

BuddyBoss is een uitstekend thema voor iedereen die een sociaal netwerk wil opzetten met BuddyPress. Het is 100% responsive, zodat iedereen de best mogelijke gebruikerservaring krijgt. Als je de voorkeur geeft aan een simpel en clean design, dan is dit wellicht het perfecte thema voor jou. De code is zo gestructureerd dat je heel gemakkelijk aanvullende functionaliteiten kunt toevoegen. BuddyBoss is SEO ready en dankzij de compatibiliteit met bbPress kun je dit thema ook gebruiken om fora op je sociale netwerk te draaien. Er zijn uiteraard nog meer plugins waarmee je de functionaliteiten van dit thema kunt uitbreiden. Hierbij kun je denken aan BuddyBoss Wall, BuddyBoss Media en BuddyPress Global Search.

Meer info

 

 

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.