De 10 beste tutorial thema’s voor WordPress

De 10 beste tutorial thema’s voor WordPress

Schrijf je geregeld tutorial blogs, of ben je van plan dit te gaan doen? Dan heb je natuurlijk wel een thema nodig dat hiervoor geschikt is! In dit artikel bespreken we een aantal van de beste tutorial thema’s voor WordPress.

10 tutorial thema’s voor WordPress

#1. Divi (abonnement vanaf $89 per jaar)

tutorial thema’s

Divi is geschikt voor vele soorten websites, en zit vol design opties om je tutorial site tot een hoger niveau te tillen. Het Divi thema is uitgerust met de Divi Builder plugin, dat een van de beste drag & drop website builders voor WordPress is.

Meer info

#2. Education WP ($69)

tutorial thema’s

Education WP is een trendy thema met een gestroomlijnde layout die heel eenvoudig aan te passen is. Zonder dat je daarvoor hoeft te programmeren! Je krijgt er tevens een breed scala aan premium features bij.

Meer info

#3. EduPro ($48)

tutorial thema’s

Edupro is een professioneel, responsive educatie thema, perfect voor bijvoorbeeld taalcursussen. Het is mogelijk om drip feed content te publiceren, maar je kunt er ook voor kiezen om je cursussen te verkopen of gebruikers zich op je content te laten abonneren.

Meer info

#4. Kalium ($60)

tutorial thema’s

Kalium is een gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en zeer veelzijdig WordPress thema met meer dan 10 kant-en-klare demo sites die je met één klik kunt installeren. Je krijgt tevens de beschikking over een enorme font bibliotheek met meer dan 4000 lettertypes.

Meer info

#5. Preschool ($59)

tutorial thema’s

Preschool is een kleurrijk WordPress thema met een speelse uitstraling, dat bij uitstek geschikt is voor websites die jonge kinderen als doelgroep hebben. De Visual Composer plugin die je erbij krijgt maakt het super eenvoudig om je site op te bouwen zonder technische kennis.

Meer info

#6. EducationPress ($59)

tutorial thema’s

EducationPress is een thema dat bekend staat om zijn snelle en responsive layout, en uitermate geschikt is voor educatieve online doeleinden. Je krijgt ook de Course Press Pro plugin, een perfect platform om cursussen mee te creëren. Je kunt o.a. audio, video’s en online quizzen uploaden.

Meer info

#7. Clever Course ($63)

tutorial thema’s

Het Clever Course WordPress thema maakt het mogelijk om tutorials en cursussen te creëren, te delen en te verkopen. Je hebt geen programmeerkennis nodig, want de kant-en-klare templates zijn eenvoudig aan te passen met de drag & drop functie.

Meer info

#8. Education Center ($59)

tutorial thema’s

Education Center is een van de meest intuïtieve en flexibele tutorial thema’s, dat het heel gemakkelijk maakt om je kennis met anderen te delen. Het thema is bovendien 100% compatible met de LearnDash plugin.

Meer info

#8. Driveme ($44)

tutorial thema’s

Driveme hoort niet tot de conventionele tutorial thema’s; het is oorspronkelijk ontwikkeld voor rijscholen die hun leerlingen de mogelijkheid willen bieden om online te leren en te oefenen. Er zitten allerlei handige features bij, zoals online boekingen, Google Maps, een custom 404 pagina en een teampagina.

Meer info

#9. Polytechnic ($59)

tutorial thema’s

Polytechnic is een professioneel ontworpen WordPress thema waarmee je eenvoudig tutorials kunt toevoegen en updaten. Het thema biedt de admin de mogelijkheid om activiteiten te monitoren en specifieke informatie toe te voegen, te bewerken of te verwijderen.

Meer info

#10. Circle Flip ($44)

tutorial thema’s

Circle Flip is een van de meest veelzijdige tutorial thema’s dat heel geschikt is voor wie een platform wil bouwen om online kennis te delen. De website van het thema laat verschillende voorbeelden zien van hoe je Circle Flip zou kunnen inrichten.

Meer info

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.