10 redenen waarom WordPress freelancers dankbaar kunnen zijn

10 redenen waarom WordPress freelancers dankbaar kunnen zijn

Het einde van het jaar is voor velen van ons een tijd om te reflecteren. Een tijd van dankbaarheid. En WordPress freelancers hebben volgens ons een hoop om dankbaar voor te zijn. Hieronder 10 redenen!

WordPress nieuw jaar 2016

1. WordPress zelf

WordPress is een ongelofelijk stukje open source technologie dat wordt gedeeld door een grote gemeenschap. Stel je eens voor hoe het geweest zou zijn als WordPress niet open source was geweest, of als je ervoor had moeten betalen? Het ecosysteem zou niet hetzelfde zijn geweest.

2. Automatische backups

BackupBuddy of ManageWP (je gebruikt het wel, toch?) maakt automatisch backups van je WordPress site. Dat is een zware last die je niet zelf hoeft te dragen.

3. De WordPress gemeenschap

Er is een enorme gemeenschap opgegroeid met WordPress, en die maakt het verschil. Er zijn zelfs WordCamps en WordPress meetups waar je andere WordPress freelancers kunt ontmoeten, en waar je van elkaar kunt leren.

4. De huidige technologie

Je kunt tegenwoordig vanuit huis werken en toch met mensen uit de hele wereld in contact blijven. Je hebt het World Wide Web binnen handbereik, een laptop die je overal mee naar toe kunt nemen, en communicatiesystemen die je in staat stellen om op afstand samen te werken. Proost op de kracht van technologie!

5. Goede beveiliging

Veiligheid wordt steeds belangrijker, en de wetenschap dat iThemes Security je WordPress sites beschermd (je gebruikt het wel, toch?!) is wel wat dankbaarheid waard!

6. Freelance vrijheid

Eén van de belangrijkste dingen waar freelancers dankbaar voor mogen zijn is vrijheid. De vrijheid om je eigen baas te zijn, om je eigen beslissingen te nemen, om de projecten aan te nemen die jij interessant vindt, om je eigen tijden te bepalen, om te werken met wie je wil en te doen wat je wil.

7. WordPress verbeteraars

De ontwikkelaars en vrijwilligers die WordPress beter maken door het verstrekken van core code en het maken van gratis plugins zijn degenen die de WordPress gemeenschap maken tot wat het is. Zonder hun bijdrages zouden we niet kunnen doen wat we nu doen!

8. Inkomen en klanten

Elke freelancer is dankbaar voor het geld dat er binnenkomt en hem/haar in staat stelt om dit leven te leiden. En hoewel er natuurlijk altijd wel een rotte appel tussen zit, zijn we dankbaar voor de klanten die ons inkomen verstrekken.

9. Eenvoudige updates

Vroeger werd je ingehuurd om content op een website te posten. Je kon die content niet op een bepaald tijdstip inplannen; wilde je dat het live ging om 6 uur ’s ochtends, dan moest je om 6 uur ’s ochtends achter je bureau zitten! Gelukkig zijn die tijden voorbij. WordPress maakt het updaten van websites makkelijk, en geeft zelfs de digibeten onder onze klanten de mogelijkheid om zelf content te posten.

10. Handleidingen om uit te leren

Je hoeft niet alles zelf uit te zoeken; er zijn talloze bronnen die je kunt gebruiken om van te leren en beter te worden in wat je doet. De handleidingen van WP Lounge en WP Handleiding zijn hier goede voorbeelden van!

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.